ဂ်ပန္အမည္ ワカサギ ၀ါကစဂိလို႕ေခၚတဲ႕ငါးကေလးေတြရယ္ပါ
၁။ ငါးကေလးေတြကိုေရထဲဆားနည္းနည္းထည္႕ ၂ေရေလာက္ေဆးလုိက္ပါတယ္
၂။ၿပီးေတာ႕ေရစစ္ၿပီး၊ ယင္းအၿပင္ ဆီခံ(ဆီစုပ္)စကၠဴနဲ႕ေရဓါတ္ကုန္သြားေအာင္ခပ္ဖြဖြေလး
အုပ္ၿပီးေရထပ္စစ္လိုက္ပါတယ္။
၃။ၿပီးေတာ႕ ဂ်ဳံမွဳန္႕ကိုပန္းကန္ၿပားေလးတခုထဲပုံထားၿပီး
ေၾကာ္ခါနီးမွာ ငါးကိုတေကာင္ခ်င္း ဂ်ဳံမွဳန္႕ပါးကန္မွာထည္႕ၿပီး တကိုယ္လုံးအုပ္သြားေအာင္
လွိမ္႕လိုက္ၿပီး ဆီအိုးထဲထည္႕ အနည္းငယ္ ၀ါေရာင္သန္းလာလွ်င္ဆယ္ၿပီးစားရုံပါပဲ။
ဂ်ပန္မွာေတာ႕အေၾကာ္ေတြကိုမ်ားေသာအားၿဖင္႕အရသာမထည္႕ပဲေၾကာ္ေလ႕ရိွၿပီး
အေၾကာ္နဲ႕တို႕စားတဲ႕ ငံၿပာရည္ႏွင္႕ အငံ၊အခ်ဥ္အနည္းငယ္စပ္ထားတဲ႕ ငံၿပာရည္မ်ိဳးေတြနဲ႕
တို႕စားေလ႕ရိွပါတယ္။
ၿမန္မာပါးစပ္နဲ႕ေပါ႕တယ္ထင္ရင္ေတာ႕ က်မလည္း တခါတေလ ဆားငရုတ္ေကာင္းကို ၿဖန္႕
ထားတဲ႕ငါးေပၚ ခပ္ပါးပါးၿဖဴးၿပီးနယ္ၿပီး ေၾကာ္ေလ႕ရိွပါတယ္။
အားလုံးပဲက်န္းမာေပ်ာ္ရႊင္ပါေစေနာ္


7:50 AM
ေက်ာ္ႏွင္းဆီလြင္



Posted in:
1 comments:
ငါးေႀကာ္ေလး စားခ်င္စရာ။ ဓာတ္ပုံေလးေတြ ရိုက္ထားတာလည္း ေတာ္တယ္ း)
Post a Comment