ေၾကာ္မည္႕ပစၥည္းကိုလိုက္ၿပီး ေၾကာ္ပုံေၾကာ္နည္းလည္း ကြဲၿပားတာမို႕ တလက္စတည္း
အေၾကာ္ပဲ ဆက္တင္လိုက္ပါတယ္။ :)
ၾကက္ေတာင္ပံေၾကာ္ရာမွာေတာ႕ ေတာင္ပံကို ေဆးေၾကာ၊ ေရေသခ်ာစစ္ၿပီးေနာက္
အသားမွဳန္႕၊ဆား၊ငရုတ္ေကာင္းေလးၿဖဴးကာ နယ္ပါတယ္။
ၿပီးေတာ႕ ဂ်ဳံမွဳန္႕ကို ပန္းကန္ၿပားေလးထဲထည္႕ထားၿပီး ေတာင္ပံတခုခ်င္းကို ဂ်ဳံမွဳန္႕
ပါးပါးေလးဖုံးသြားေအာင္ လူးေပးၿပီးေၾကာ္ရုံပါ။ သည္႕အတြက္ ေတာင္ပံေတြဟာ
အေရခြံမကြဲ၊ ပုံမပ်က္ပဲ ရွိသြားပါတယ္။
နည္းအမ်ိဳးမ်ိဳးရိွၿငား အရိုးရွင္းဆုံး အိမ္မွာလုပ္စားလို႕လြယ္တဲ႕နည္းကေလးပါ။
ရိွရိွတိုး ししとうလို႕ေခၚတဲ႕ ငရုတ္ခ်ိဳေလးေတြေၾကာ္ရာမွာေတာ႕ အေၾကာ္မွဳန္႕ကို ေရ
နည္းနည္းႏွင္႕ ပ်စ္ပ်စ္ေဖ်ာ္ၿပီး (အရသာမထည္႕ပါဘူး)၊ ႏွစ္ၿပီး ေၾကာ္ပါတယ္။
ဂ်ပန္မွာအသီးရြက္ေတြေၾကာ္တဲ႕အခါ အရသာထည္႕ေလ႕မရိွပဲ ငံၿပာရည္ခ်ိဳခ်ဥ္ေလး
ႏွင္႕တို႕စားၾကတာမ်ားပါတယ္။
အားလုံးပဲစားၿမိန္ပါေစရွင္
♪♪♪
5 comments:
Thanks for sharing this simple yet delicious meal!!!
ဂလု .. အေတာ္ေကာင္းမယ့္ပံု
ဒီမွာေတာ့ ယိုးဒယားၾကက္သားေတြက ေပ်ာ့စိစ္ိေတြခ်ည္းပဲမို႔ ေၾကာ္စားရင္ အရသာတယ္မေတြ႕လွေပါင္...
ၾကည္႕တာနဲ႔ ဗိုက္ဆာလာတယ္ ထမင္းလြတ္ စားရရင္ေကာင္းမွာ
ေနာက္ဆိုလြယ္တာေတြအမ်ားၾကီးထပ္တင္ဦးမယ္
ယိုးဒယားၾကက္ေၾကာ္ေတာ႕စားဖူးဘူး
:))
Post a Comment